Alfa Romeo maakt als eerste datum presentatie nieuwe F1-bolide bekend


 

 © Alfa Romeo Racing

Als eerste van alle F1-teams heeft Alfa Romeo de presentatiedatum van haar F1-bolide voor het seizoen 2021 bekendgemaakt.

22 februari 2021, dat is de datum die we rood mogen omcirkelen wat de presentaties van de nieuwe F1-bolides betreft want dan presenteert Alfa Romeo haar F1-bolide voor het seizoen 2021.

Het Italiaanse team doet dat opmerkelijk genoeg niet in haar thuisland maar wel in Warschau, de hoofdstad van Polen. De reden daarvoor is niet ver te zoeken want met Robert Kubica beschikt het team uiteraard ook over enkele sponsors die verbonden zijn aan de Pool.

Grote vraag zal zijn of we Alfa Romeo opnieuw in de rood-witte kleuren zullen zien of dat de C41 over een andere livery zal beschikken. Vast staat ondertussen wel dat het rijdersduo hetzelfde als vorig jaar zal zijn: Kimi Raikkonen en Antonio Giovinazzi.

Het tijdstip waarop de wagen gepresenteerd wordt zal later meegedeeld worden. Het nieuwe F1-seizoen start op 28 maart in Bahrein.

Meer F1-nieuws:- “Wat nu gebeurt is niet goed voor het imago van Lewis Hamilton”- “Mercedes-motor zal McLaren terug naar de top van de F1 brengen”- Nieuwe teamgenoot Max Verstappen: “Als de wagen goed is voor P3 finish ik als tweede”- “Situatie in Engeland vormt grote bedreiging voor de F1-kalender”- “Betalen voor een F1-zitje? Als teamgenoot van Christiano Ronaldo betaal je toch ook niet?”  (F1journaal.be)

LEES OOK

Nu in het nieuws