Scheiding van Adele is rond en ex-man wordt er niet slechter van

Bron © US Weekly, Daily Mail

Foto: Jordan Strauss/Invision/AP

De scheiding van de Britse zangeres Adele (32) en haar voormalige echtgenoot Simon Konecki (46) is rond. Twee jaar geleden kondigden de twee aan dat ze uit elkaar gingen en nu zijn ze eruit hoe ze hun fortuin zullen verdelen.

De zangeres en haar voormalige echtgenoot moesten eruit geraken hoe ze hun fortuin van 190 miljoen dollar (156 miljoen euro) zouden verdelen. Daaronder ook hun vastgoedportfolio ter waarde van 47,4 miljoen dollar (39 miljoen euro).

Volgens US Weekly hebben Adele en Simon, de CEO van de liefdadigheidsinstelling Drop4Drop, donderdag in de rechtbank de details van hun echtscheiding op punt gezet. Al zullen ze pas officieel gescheiden zijn als een rechter de nodige documenten ondertekent.

Adele zou zo’n 82.000 dollar (67.300 euro) per dag verdienen enkel en alleen aan royalty's en heeft met haar zangcarrière als een heus fortuin opgebouwd. Maar volgens insiders hebben de twee nooit discussie gehad over financiële zaken. Haar voormalige echtgenoot zou trouwens zelf ook zo’n 2,7 miljoen dollar (2,2 miljoen euro) waard zijn.

De twee zouden uit elkaar gegaan zijn omdat ze niet langer als geliefden, maar eerder als vrienden door het leven gingen. Doorheen de jaren probeerden de twee hun relatie erg privé te houden. Ze wilden nu dan ook graag een jarenlange scheiding op ware ‘Hollywood-stijl’ vermijden.

Bemiddelaar

Details over de scheiding zullen niet publiekelijk bekendgemaakt worden. Dat hebben de twee ook uitdrukkelijk aan de rechtbank gevraagd. En dat verzoek werd goedgekeurd. Het enige dat bekend is, is dat de twee allebei het hoederecht over hun achtjarig zoontje zullen houden.

Maar toch weerhield dat verzoek om privacy de media er niet van om uit te zoeken hoe het fortuin van de twee verdeeld zou worden. Naar verluidt zouden ze geen huwelijkscontract getekend hebben, waardoor ze elk recht hebben op de helft van het vermogen. Maar of dat effectief ook het geval is, is niet duidelijk. Het voormalige koppel zou een bemiddelaar ingeschakeld hebben om de bezittingen te verdelen.

Scheiding van Adele is rond en ex-man wordt er niet slechter van
Foto: ISOPIX
AANGERADEN