‘Tiger king’-ster Joe Exotic kreeg geen gratie van Donald Trump, maar hoopt nu op steun van Joe Biden

Foto: AFP

Joe Exotic, de ster uit de Netflix-reeks ‘Tiger king’, had gehoopt dat Donald Trump hem op de laatste dag van zijn ambtstermijn gratie zou verlenen. Maar de Tiger King stond toch niet op het lijstje van de voormalige president en mocht de gevangenis dus niet verlaten. Nu hoopt Exotic dat Joe Biden hem gratie wil verlenen.

De beruchte dierenhouder zit momenteel een celstraf van 22 jaar uit voor het mishandelen van dieren én het beramen van een moord op zijn rivale Caroline Baskin. Maar hij was overtuigd dat hij een presidentieel pardon zou krijgen van voormalig Amerikaans president Donald Trump. Hij was er zelfs zo zeker van dat er al een limo aan de gevangenis te wachten stond.

Maar Exotic haalde het lijstje van Trump niet. Onterecht, vindt de extravagante kattenliefhebber. “Ik ben té onschuldig en té homoseksueel”, raasde hij op sociale media. “Blijkbaar was ik voor Don Jr. alleen maar een middel om z’n sociale media te boosten. Hoe stom zijn we geweest om te geloven dat hij voor rechtvaardigheid stond? Zijn corrupte vriendjes krijgen voorrang.”

LEES OOK. President Trump verleent gratie aan 143 mensen: twee rappers op de lijst, Joe Exotic ontbreekt

Maar de man heeft de hoop niet opgegeven. Hij vertrouwt nu op de nieuwe president Joe Biden en vicepresident Kamala Harris aangezien zij “de corruptie in het rechtssysteem willen opruimen”. Dat schrijft TMZ.

LEES OOK. Een sekssekte in de zoo, verbrande alligators en een absurde videoclip over een vermiste: het verhaal van Joe Exotic is zo gek dat het wel waar moet zijn

Door sgg
AANGERADEN