Cardi B trekt wel heel sexy jurk aan om te gaan shoppen

 ©  ISOPIX

Cardi B trok vrijdag met haar man Offset naar Beverly Hills om een middagje te gaan shoppen. De twee hadden al snel veel bekijks, want de rapster had er niets beter op gevonden om dat in een bijzonder opvallende, doorzichtige jurk te doen.

flb

Heel veel sterren trekken skimutsen en zonnebrillen aan om toch maar onherkenbaar te kunnen gaan winkelen, maar dat is niet aan Cardi B besteed. Meer nog, als ze buitenkomt wil ze duidelijk dat alle ogen op haar zijn gericht. Toen ze vrijdag bij Louis Vuitton ging shoppen in Beverly Hills in Los Angeles had ze dan ook een spectaculaire jurk aangetrokken.

Het ging om een creatie van ontwerper Pierre-Louis Auvray, afgewerkt met hakken van Saint Laurent en een bijpassende zonnebril. De jurk was aan de voor- en achterkant volledig doorzichtig zodat ze eigenlijk simpelweg in haar slipje rondliep. Ter hoogte van haar borsten werd een soort van optische illusie gecreëerd waardoor die net niet te zien waren.

De WAP- zangeres deelde achteraf zelf een foto en een video van hun uitstapje op Instagram. In geen tijd kon dat laatste op meer dan dertien miljoen likes rekenen, maar in de commentaren schemerde toch vooral de verbazing over de opvallende look door.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Lees ook