Een trui die op gatenkaas lijkt? Daar betaal je bij Prada net geen 1.000 euro voor

 ©  Shutterstock / Prada

Het Italiaanse luxemerk Prada pakt in de nieuwe lentecollectie uit met een gele coltrui, die velen doet denken aan gatenkaas. In de stof zijn immers verschillende grote cirkels uitgesneden. Aan het kledingstuk hangt een prijskaartje van 950 euro.

vwh

Met de creatie van het luxelabel zit je qua trendkleur helemaal goed. Het zonnige geel is door kleureninstituut Pantone uitgeroepen tot een van de twee tinten in 2021. Je moet er wel bijnemen dat de trui vergeleken wordt met een blok of sneetje gatenkaas en op sociale media het mikpunt is van spot. Om dat te voorkomen kun je opteren voor de witte of zwarte variant, verkrijgbaar aan dezelfde prijs.

 ©  Prada

Op de website van Prada wordt het ontwerp, dat in verschillende kleuren over elkaar wordt gedragen, beschreven als “gedefinieerd door een opengewerkt motief met gaten.” Het model zou het resultaat zijn van “een voortdurend creatief gesprek.” Of dat tijdens een kaas- en wijnavond plaatsvond, is niet geweten.

In oktober vorig jaar werd de draak gestoken met een gescheurde creatie van en ander luxemerk. Het ging om de panty’s met ladders van Gucci, ter waarde van 162 euro. Modewaakhond Diet Prada trok de look en de prijs in het belachelijke en heel wat volgers lachten mee.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners