‘Iedereen beroemd’ brengt in nieuwe rubriek de knuffel terug

Chantal en Rita: lang uitgekeken naar die omhelzing. Foto: vrt

Iedereen beroemd krijgt er een nieuwe rubriek bij: Knuffelcontact. Elke week maakt het Eén-magazine het mogelijk dat twee mensen elkaar weer eens stevig in de armen kunnen sluiten.

We moeten het met z’n allen al maanden missen: elkaar simpelweg eens vastpakken. Iedereen beroemd brengt dat zalige gevoel even weer terug, zij het door een vel plastic heen. Twee mensen die veel voor elkaar betekenen maar niet elkaars ene knuffelcontact zijn, kunnen elkaar zo weer eens coronaveilig in de armen sluiten.

Chantal en Rita bijten vanavond de spits af. Chantal leerde Rita 32 jaar geleden kennen in de beeldhouwklas. Chantal was toen zwanger en stond model voor een beeldhouwwerk van Rita. Sindsdien zijn de twee goede vriendinnen.

Rita moest het afgelopen jaar een zware medische ingreep ondergaan en Chantal wilde haar dolgraag een hart onder de riem steken met een knuffel. Covid-19 maakte dat evenwel onmogelijk. Ze kijken dan ook allebei heel hard uit naar de knuffel die ze elkaar in veilige omstandigheden kunnen geven.

‘Iedereen beroemd’ brengt in nieuwe rubriek de knuffel terug

‘Iedereen beroemd’, Eén, 19.40 uur

Door jdr
AANGERADEN