Paris Hilton wil kinderen en is met IVF van start gegaan

 

 ©  ISOPIX

Op haar 39ste is Paris Hilton vastberaden: ze wil kinderen. Samen met haar vriend Carter Reum (39) is ze in een IVF-traject gestapt. Dat maakte ze bekend tijdens een interview met de podcast The Trend Reporter.

flb

Hoewel alles wat ze doet nog steeds glamoureus oogt, wil Paris Hilton haar jetsetleven wat terugschroeven. Meer nog, ze wil vlak voor ze veertig wordt tijd maken voor een eigen gezinnetje. “Ik kijk ernaar uit om een volgende stap in mijn leven te zetten en eindelijk een echt leven te hebben”, zegt ze in de podcast The Trend Reporter. “Ik geloof echt dat het krijgen van kinderen is waar het leven echt om draait.”

De hotelerfgename is sinds 2019 samen met durfkapitalist Carter Reum en dat blijkt echt een match te zijn. “Ik heb nog niet van het gezinsleven geproefd omdat ik het gevoel had dat de personen waarmee ik samen was mijn liefde niet echt verdienden, maar nu heb ik eindelijk iemand gevonden die dat wel verdient en dus kan ik niet wachten om samen dat stapje vooruit te zetten.”

Ondertussen is het koppel met IVF van start gegaan en dat dankzij de tips van haar vriendin Kim Kardashian. “We zijn met IVF bezig dus ik kan een tweeling kiezen als ik dat wil. Kim is diegene die me daarover heeft verteld. Ik wist er eigenlijk helemaal niets over.”

Aangeboden door onze partners

Lees ook