Ook Thomas Meunier in de lappenmand, Thorgan Hazard hervat mogelijk volgende week groepstraining bij Dortmund

 

 ©  ISOPIX

Het zit de Belgen bij Borussia Dortmund voorlopig niet mee. Axel Witsel is hoogstwaarschijnlijk voor de rest van het seizoen out met een scheur in de linkerachillespees en ook Thomas Meunier en Thorgan Hazard liggen momenteel in de lappenmand. Thomas Meunier sukkelt met de knie. Thorgan Hazard kan ten vroegste volgende week de groepstraining hervatten.

Vincent Van GenechtenBron: BELGA

Meunier bleef tijdens het laatste duel van Dortmund, de 4-2 competitienederlaag van vorige week vrijdag bij Borussia Mönchengladbach, negentig minuten op de bank. Voordien was hij een vaste pion in het basiselftal van coach Edin Terzic. De rechtsachter mist al zeker de competitiewedstrijd van zaterdag, thuis tegen Augsburg.

Die wedstrijd gaat ook nog zeker voorbij aan Thorgan Hazard. De buitenspeler van de Borussen sukkelt al sinds begin december met blessures. Na een dijbeenverrekking hervatte hij op 22 december in de bekerwedstrijd bij Braunschweig en viel meteen opnieuw uit met een spierblessure. Sindsdien staat hij aan de kant. Terzic kon donderdag op zijn persconferentie meegeven dat Hazard mogelijk volgende week de groepstrainingen zal hervatten.

Borussia Dortmund beleeft momenteel een serieuze dip. Het zakte door een 1/9 in de Bundesliga weg naar de zevende plaats.

LEES OOK

Nu in het nieuws