TREND. Jogging in een frisse kleur

 ©  Shutterstock

Wie swipet op de sociaal netwerksite TikTok heeft het wellicht al opgemerkt: veel dansjes worden uitgevoerd in een jogging. Meer nog: een trui en joggingbroek in een pastelkleurtje is een trend onder de gebruikers. Vijf ensembles op een rij.

vwh

In eigen land is televisiegezicht Julie Vermeire een grote fan van de trend. Zij en haar vriendinnen kiezen geregeld voor een jogging om samen te dansen. De blondine gaat meestal voor een cropped truitje, die de sportieve look (en haar wasbordje) benadrukt. Zelfs papa Jacques trok al hoodie en bijpassende broek met batikprint aan.

(Lees verder onder de video)

© TikTok

Sinds de uitbraak van de coronacrisis de toename van thuiswerk als gevolg, krijgt comfortabele kleding voorrang. Een jogging in stijl combineren om snel even over en weer naar de winkel te gaan? Draag met een hippe sneaker en blazer of ga voor nog meer cool met een lange, donzen mantel om losjes over de schouder te draperen. Naar de lente toe leent een broek met elastiek aan de uiteinden van de pijpen zich perfect tot een combinatie met een sandaaltje.

In onderstaande shopping zitten vijf ensembles met stuks die je ook afzonderlijk kunt komen. Want een joggingbroek - ook met uitlopende pijpen - past mooi bij een roltraagtruitje naar keuze of T-shirt met quote. De sweater of hoodie geeft dan weer een stijlvolle nonchalance op een jeans of geklede rok.

Shopping:

  • Meerdere kleuren - Nike - 109,90 euro
  • Roze - Adidas - 99,85 euro
  • Citrusgeel - 10Days - 239 euro
  • Lavendel - H&M - 29,98 euro
  • Muntgroen - Zara - 25,90 euro
Aangeraden
Aangeboden door onze partners

Lees ook

Hoofdpunten

Meest gelezen uit de buurt