Geen extra stoel, maar wel een vijfde coach: Laura Tesoro krijgt speciale rol in ‘The voice van Vlaanderen’

 ©  DPG

The voice van Vlaanderen komt niet met een nieuwe stoel, maar wel met een vijfde coach in het nieuwe seizoen dat vrijdag 5 februari van start gaat. Laura Tesoro zal afgevallen kandidaten oppikken en klaarstomen voor de liveshows.

Wie het team van Koen Wauters, Niels Destadsbader, Tourist LeMC en Natalia niet haalt, maakt dit jaar toch kans op een plaats in de liveshows. Op vrijdag 5 februari gaat het nieuwe seizoen van The voice van Vlaanderen van start en Laura Tesoro zal daarin optreden als vijfde coach. Zij volgt alle optredens achter de schermen mee, pikt doorheen de verschillende fases afvallers op en doorloopt met hen een gelijkwaardig parcours als de andere kandidaten in The voice comeback stage op VTM GO.

“Tijdens de Blinds heb ik alvast één groot voordeel, want die zijn voor mij allesbehalve blind”, zegt Tesoro. “En ook de kandidaten van de andere coaches blijf ik doorheen het hele traject in het oog houden. Als die tijdens de Knockouts of de Battles afvallen, dan heb ik nog plekjes in mijn team om hen op te pikken. Ik neem kijkers graag mee tijdens mijn zoektocht naar mijn topteam in The voice comeback stage op VTM GO. En wie weet wint iemand uit mijn team, die eerder afviel, uiteindelijk The voice wel… I’m in it for the win!”

Laura heeft drie ‘hotseats’ en beslist elke week of één van de afgevallen kandidaten recht heeft op een zetel of alsnog naar huis wordt gestuurd. “Er zijn er maar drie, dus de concurrentie is groot”, vertelt Tesoro. “Zelfs op een hotseat is een kandidaat dus nooit safe.” Dat doet ze zowel in de Blind Auditions als in de Knockouts en The Battles, tot ze uiteindelijk met haar talenten naar de liveshows gaat. De afleveringen van The voice comeback stage zijn meteen na elke aflevering van The voice van Vlaanderen te bekijken op VTM GO.

:

 (sgg)

Aangeboden door onze partners

Lees ook