Blake Lively voelde zich onzeker over haar lichaam na derde bevalling

 

 ©  AFP

Blake Lively kampte met onzekerheid na de bevalling van haar derde kind. Volgens de 33-jarige actrice was dat vooral de schuld van de grote kledingmerken die slechts een beperkt aanbod aan maten hebben.

flb

Blake Lively blikte in haar Instagram Stories terug op haar passage vorig jaar in januari in de talkshow van Jimmy Fallon. De actrice, die drie maanden ervoor was bevallen, kon naar eigen zeggen geen goede outfit vinden omdat merken en winkels niets voor haar hadden. “Het is geen goede boodschap voor vrouwen wanneer hun lichamen niet passen in wat merken aanbieden”, zegt Lively, die drie dochters van zes, vier en één jaar heeft met Ryan Reynolds.

De actrice omschrijft het als vervreemdend en verwarrend. “Ik zou willen dat ik me net zo zelfverzekerd voelde als nu, een jaar later. Dat lichaam heeft me een baby gegeven en produceerde al het voedsel van die baby. Wat een prachtig wonder. Maar in plaats van dat ik me trots voelde, voelde ik me onzeker. Alleen maar omdat ik niet in kleren paste. Nu ik erop terugkijk, besef ik hoe suf dat is.”

Blake is daarom blij dat influencers zoals Katie Sturino modemerken oproepen een bredere selectie van maten aan te bieden. “Ze herinnert me eraan dat we allemaal aan de merken waarvan we houden kunnen vragen om het beter te doen.”

 
Aangeboden door onze partners

Lees ook