Novak Djokovic geniet van de zon, maar gaat volledig de mist in wanneer hij trucje van voetbalfenomeen wil nadoen

De tennissers die deelnemen aan de Australian Open mogen sinds kort buiten na een quarantaineperidoe van veertien dagen. Novak Djokovic, die zijn titel verdedigt, pakte het ervan en ging afgelopen weekend naar het zonovergoten strand in Melbourne.

De Serviër voelde zich zo in zijn sas dat hij een trucje wilde proberen. Maar dat lukte niet helemaal… “Dit was een poging om iets gelijkaardigs te doen als Natalia Guitler en Ronaldinho, maar het werkte duidelijk niet”, lachte Djokovic op Instagram.

Ronaldinho, oké, maar wie is Natalia Guitler? Wel, de onderstaande video van de ATP maakte al snel veel duidelijk en de Braziliaanse reageerde ook op de video van Djokovic. “Ik ben er zeker van dat je binnen één maand ook een professionele futvolleyballer bent”.

Guitler is een fenomeen met bijna twee miljoen volgers op Instagram. Ze is dus wereld top in het futvolleybal, een combinatie tussen voetbal en volleybal op strand. Het leverde haar zelfs een contract bij PUMA op. Onlangs speelde ze zelfs nog samen met legende Romario.

Door Vincent Van Genechten
AANGERADEN