Waarom die eerste altijd mislukt, en andere tips om de beste pannenkoeken te bakken
Links: Regula Ysewijn. Rechts: Dominique Persoone. — © SHUTTERSTOCK / VIER
Maria-Lichtmis op 2 februari, dat is een eeuwenoude traditie van pannenkoeken bakken. Oók traditie: dat die eerste pannenkoek altijd mislukt. Maar dat overkomt zelfs de meester-bakkers, zo blijkt. Om te zorgen dat de rest van de stapel wel goed lukt, geven specialisten hun beste tips. “Een goede pannenkoek moet je ook kunnen eten zonder suiker.”
Hanne Vandenweghe en Silke Remmery
Beste van Plus
Lees ook
Prins Emmanuel de Merode zit vast in ‘zijn’ Virungapark in Congo: “Dit is al de vijfde rebellenoorlog die ik meemaak”
Dominique Persoone doet mee aan ‘Fear factor’
Evi Hanssen trouwt veel vroeger dan verwacht, “zodat mama er nog bij kan zijn”
“Ik was bang dat mensen kwaad op mij gingen worden, maar iedereen apprecieert het”: de beste tips van BV’s na één jaar Billie