Nieuwste sneaker van Nike kun je aantrekken zonder handen

 ©  Nike

Je schoenen aandoen zonder handen? Dat lukt met de nieuwste sneaker die Nike uitbrengt. Het gaat om de Go Flyease waar je gewoon kunt instappen en waar geen veters aan te pas komen.

flb

Bij Nike hadden ze al een sneaker die de veters automatisch strikt, maar nu zijn ze met het nieuwe model Go Flyease nog een stap verder gegaan. Zelf noemen ze het een handsfree shoe, eentje waar je dus je handen niet voor nodig hebt. Ze aantrekken doe je gewoon door er in te stappen, ze afdoen door op je hiel te staan. De zool kan zich in twee splitsen en wordt bijeen gehouden door een soort van rubberen band.

De nieuwe sneaker, die in twee kleurcombinaties uitkomt, wordt vanaf 15 februari te koop aangeboden via de website van Nike. De prijs bedraagt 120 dollar (100 euro) en de schoen zal in eerste instantie enkel verkocht worden aan Nike Members die een lidmaatschap hebben bij de website of via de app. Later op het jaar komt er dan een release voor het grote publiek.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Lees ook

Hoofdpunten