SHOPPING. Een wintermantel zoals Jennifer Lopez

 

 ©  ISOPIX

De Amerikaanse zangeres Jennifer Lopez heeft de voorbije weken indruk gemaakt met winterse outfits, allemaal afgewerkt met een stijlvolle mantel. Tijdens de inauguratie van president Joe Biden alleen al droeg ze een creatie met pied de poule en een sneeuwwit exemplaar van Chanel.

vwh

Voor ze naar Washington vertrok, poseerde de zangeres en actrice in een look met allemaal grijstinten. Haar rechte mantel in antraciet met witte, wollen accenten mantel vervolledigde de outfit en contrasteerde mooi met de pofbroek die ze droeg. Eens in de Amerikaanse hoofdstad aangekomen, ruilde ze grijs in voor een mantel met pie de poule van Chanel. Ze poseerde er lustig mee op de trappen van Het Capitool.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Lopez, die op Instagram ook vaak in lichtere creaties zoals een badpak verschijnt, besteeg het podium dan weer in een sneeuwwit ensemble. Uiteraard met bijpassende mantel. Ook deze outfit is van het Franse modehuis Chanel. Het goede nieuws: de jassen uit de garderobe van de ster zijn multi-inzetbaar. Een rechte wintermantel staat mooi op ton sur ton outfits, op zwierige jurk - al dan niet met print of een casual jeans met bloesje, trui of shirt. Meer nog: je kunt ze kopen aan een fractie van designerprijzen. Onze selectie vind je in onderstaande shopping.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Shopping:

  • 1. Guess- 114,50 euro
  • 2. Weekday - 140 euro
  • 3. Selected Femme - 77,95 euro
  • 4. Scotch & Soda - 104,98
  • 5. H&M - 79,99 euro
  • 6. Essentiel - 173,50 euro
 

LEES OOK