Stormi, dochter van Kylie Jenner, krijgt ondanks coronamaatregelen decadent verjaardagsfeestje

 ©  Isopix

Stormi Webster, de dochter van realityster en zakenvrouw Kylie Jenner en rapper Travis Scott, is drie jaar geworden. Die dag werd - zoals het de Kardashian-Jenners betaamt, decadent gevierd. Onder meer met een gepersonaliseerd springkasteel. En een groep aanwezigen, die er eigenlijk niet mocht zijn...

vwh

De Kardashian-Jenners laten zich door de pandemie niet tegenhouden om familiefeestjes te organiseren. Integendeel: op het meest recente stond Stormi centraal, de dochter van Kylie Jenner (23) en Travis Scott (28). Zij blies op 1 februari drie kaarsjes uit in het bijzijn van enkele vrienden en familieleden uit verschillende huishoudens.

Momenteel is dat echter niet toegelaten in Los Angeles. De provincie verbiedt sinds 29 januari ‘alle openbare en privébijeenkomsten van een willekeurig aantal mensen’. Tijdens het feestje droegen de gasten bovendien geen masker, zoals nu verplicht is. Dat blijkt uit de vele beelden die ze deelden op sociale media.

Op de foto’s en filmpjes is te zien dat het feestje glamoureus was, maar net iets minder omvangrijk dan vorig jaar. Toen het meisje haar tweede verjaardag vierde, werd namelijk een heel pretpark gebouwd om haar te entertainen. Nu moest ze zich tevredenstellen met onder meer een springkasteel met glijbaan. Opvallend: het ging om een gepersonaliseerd exemplaar met een opblaasbaar hoofd van Stormi aan de bovenkant.

Verder konden gasten lekkers krijgen in Stormi’s eigen snoepwinkeltje. Voor de gelegenheid werd een Assepoester-koets nagemaakt met ballonnen, waren er verjaardagstruien beschikbaar met het opschrift ‘third time’s a charm’ en konden genodigden plaatsnemen in een roze ruimte, die werd gebouwd naar het voorbeeld van een kasteel.

Er komt veel kritiek op het feit dat Jenner de huidige coronamaatregelen aan haar designerlaars lapt. “Waarom breekt ze elke maatregel voor een feestje dat haar driejarige dochter zich niet eens zal herinneren?”, vraagt iemand zich af op Twitter. “Heel frustrerend dat ze gewoon een feestje geeft, terwijl ik al bijna een jaar niet op restaurant kan omdat ik me aan de regels houd. Ze geeft er geen moer om. Mensen proberen het juiste te doen en zij doet maar wat ze wil.”

Het is niet de eerste keer dat de familie in een storm van kritiek terechtkomt. Ook Kim Kardashian , Kendall Jenner en Kylie Jenner zelf werden de voorbije maanden al met de vinger gewezen. Kim en Kendall omdat ze zich niet aan de maatregelen hielden en een verjaardagsfeest gaven, Kylie omdat ze doodleuk op vakantie ging terwijl dat sterk wordt afgeraden.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeraden
Aangeboden door onze partners

Lees ook