Chrissy Teigen herdenkt zoontje dat deze week geboren zou worden

Bron © Daily Mail

Foto: ISOPIX

Chrissy Teigen heeft het moeilijk deze week. Haar zoontje Jack, die ze in november verloor na een miskraam, zou deze week geboren worden. Op Twitter deelt het voormalige model hierover een emotionele boodschap: “Ik voel echt schopjes in mijn buik.”

In november verloor Chrissy Teigen haar zoontje Jack na een moeilijke zwangerschap. Ze deelde hartverscheurende foto’s uit het ziekenhuis en praatte erg openlijk over deze moeilijke periode in het leven van haar gezin via haar sociale media. Ook deze week heeft het voormalige model het moeilijk, omdat haar zoontje deze week geboren zou worden.

Daarover vertelt ze het volgende op Twitter: “Mijn kleine Jack zou deze week geboren worden, dus ik voel me niet zo goed. Ik voel echt schopjes in mijn buik, maar het is geen fantoompijn. Morgen ga ik onder het mes ter behandeling van endometriose. Mijn menstruatiepijn voelt aan als babyschopjes.” In een reactie hierop plaatst ze ook een video: “Bekijk dit. Ik beeld me in dat hij ‘hallo’ zegt. Het stopt nooit.”

Verder vraagt ze haar volgers ook nog of zij ervaring hebben met een dergelijke operatie. Endometriose is een gynaecologische aandoening, die gepaard gaat met hevige menstruatiepijn en erg vaak gelinkt wordt aan vruchtbaarheidsproblemen. Hollywoodsterren Lena Dunham en Amy Schumer praatten in het verleden ook al openhartig over deze aandoening.

LEES OOK. Lena Dunham praat openlijk over mislukte ivf-poging

Door VVA
AANGERADEN