Willy Sommers en Christoff wachten coronabeslissingen overheid niet af: duo staat in november in Lotto Arena

 © DIEGO-FRANSSENS, ISO

De overheid heeft nog geen perspectief geboden voor artiesten en concertzalen in ons land. En sommigen lijken er ook niet meer op te willen wachten. Want nadat Clouseau eerder al een nieuwe theatertournee beloofd had in september, plannen nu ook Willy Sommers (68) en Christoff (44) samen een concert in de Lotto Arena.

Op 12 november staan ze samen in de Lotto Arena in Antwerpen. Onder de titel Sing-off hopen ze een groots meezingconcert te organiseren. Ze beloven alvast al hun hits, verrassende samenwerkingen en medleys te brengen. “Natuurlijk was 2020 rampzalig”, zegt Christoff. “En de start van 2021 was ook al nefast voor de feestvreugde. Maar we merken dat het elke dag beter gaat. Ook wij kijken positief vooruit.”

Het artiestenduo – dat nooit eerder samen op een podium heeft gestaan – is ervan overtuigd dat ze tegen de zomer weer mogen optreden. Iets waar ze naar uitkijken. “Ik voel me in topvorm en klaar om tegen november alle registers open te trekken”, zegt Willy Sommers, die de effecten van het coronavirus zelf aan den lijve heeft mogen ondervinden.

Tickets zijn nu al te koop via gracialive.be en teleticketservice.com.  (eadp)

Aangeboden door onze partners