Horen we prins Harry binnenkort zingen in ‘Carpool karaoke’?

Foto: AP

Prins Harry werd afgelopen vrijdag in Los Angeles gespot in het gezelschap van James Corden, de presentator van Carpool karaoke en vriend van de prins. De twee reden met een open dubbeldekkerbus door de stad terwijl televisieopnames werden gemaakt.

Heeft prins Harry zangtalent? Het heeft er alles van weg dat we dat binnenkort te weten zullen komen. De prins werd namelijk vrijdag gespot in het gezelschap van televisiepresentator James Corden die momenteel een coronaproof versie aan het opnemen is van Carpool karaoke. In dat programma stappen celebs bij hem in de wagen om samen liedjes te zingen. Om alles veiliger te laten verlopen, is die wagen nu vervangen door een open dubbeldekkerbus.

En dus reden Harry en James vrijdag door Los Angeles in die bus. Volgens de Amerikaanse entertainmentwebsite TMZ was dat geen makkelijke klus, want de bus werd omringd door een volledige televisiecrew, drie cameramannen en er was sprake van een politie-escorte. Of Harry ook zal zingen, is voorlopig onduidelijk. De twee zijn wel al jaren vrienden en de presentator was zelfs uitgenodigd op het huwelijk van Harry en Meghan in 2018.

“James en Harry zijn goede vrienden en amuseerden zich duidelijk al grappend en grollend”, vertelt een bron aan TMZ. “Ze hebben een toertje door Hollywood gemaakt en James toonde enkele speciale monumenten aan Harry. Ze hebben het ook gehad over het leven van de prins in de VS en waar zijn focus nu ligt.”

Door flb
AANGERADEN