H&M geeft alle beelden van samenwerking met Simone Rocha vrij

 ©  H&M

Simone Rocha is de volgende modeontwerpster die met H&M een designersamenwerking aangaat. De Zweedse keten heeft nu voor het eerste alle beelden van de collectie die op 11 maart wordt gelanceerd vrijgegeven.

flb

De Ierse ontwerpster Simone Rocha treedt met haar samenwerking met H&M in de voetsporen van onder meer Stella McCartney, Balmain, Moschino, Karl Lagerfeld, Comme des Garçons en Kenzo. Op 11 maart is het zover, want dan hangen haar ontwerpen voor vrouwen, mannen en kinderen in de winkelrekken. Het zal trouwens de eerste keer zijn dat Rocha een collectie voor die laatste twee categorieën uitbrengt.

Voor de collectie grasduinde ze in haar eigen archief. “Ik hoop dat de kledingstukken van deze collectie nog jarenlang gedragen en gekoesterd zullen worden”, zegt ze in een statement. “Ze zijn allemaal ontstaan uit de ideeën en inspiratiebronnen die mij en mijn label de voorbije tien jaar hebben gevormd.” Dat betekent dat de vrouwencollectie onder meer bestaat uit haar typische tulejurken, sprankelende versieringen, bloemmotieven, franjes en bolvormige uitsnijdingen.

De verkoop gebeurt via de website en in ons land in twee geselecteerde winkels, namelijk in de winkel op de Meir in Antwerpen en in die in de Elsenesesteenweg in Brussel.

Hier alvast een voorproefje van wat je mag verwachten:

 ©  H&M

 ©  H&M

 ©  H&M

Aangeboden door onze partners

Lees ook