Gisele Bündchen na 22 jaar weg bij IMG Models

 ©  ISOPIX

Daags na de overwinning van haar echtgenoot Tom Brady in de Super Bowl, is het Gisele Bündchen die de krantenkoppen haalt. Zij gaat namelijk na 22 jaar weg bij haar vertrouwde modellenbureau IMG Models, meldt Page Six.

flb

Gisele Bündchen trekt de deur bij IMG Models achter zich dicht en zou zich voortaan laten vertegenwoordigen door haar tweelingzus Patricia, die ook haar manager is. Dat vertelt een bron aan de Amerikaanse nieuwssite Page Six. Een woordvoerder van het veertigjarige supermodel wilde geen commentaar geven, maar haar portfolio is ondertussen wel al verwijderd van de website van het modellenbureau.

IMG Models verliest met de Braziliaanse een van de best betaalde modellen in de industrie. Eerder raakte bekend dat het ook twee nieuwe gezichten heeft binnengehaald en dat zijn niet de eerste de beste: dichteres Amanda Gorman, die indruk maakte tijdens de inauguratie van Joe Biden, en Ella Emhoff, de stiefdochter van vicepresident Kamala Harris. “Het is een absurde maand geweest met nieuwe gezichten en vers bloed in de modellenindustrie”, constateert de insider.

Bündchen werd op veertienjarige leeftijd ontdekt in haar thuisland en werd in 1996 de ster van de modeweek in New York. Tussen 2000 en 2007 was ze Victoria’s Secret Angel en ze stond tot nu toe in haar hele carrière op 41 Vogue-covers.

Aangeboden door onze partners

Lees ook