Boer Bart en Celine uit ‘Boer zkt vrouw’ gaan trouwen

Bart en Céline uit ‘Boer zkt vrouw’ geven elkaar in 2022 het jawoord. ©  DPG Media

Ze leerden elkaar kennen op de set van het vorige seizoen van Boer zkt vrouw. Drie vrouwen logeerden toen op het erf van akkerbouwer en varkensboer Bart Beyaert (29). Maar deelneemsters Lotte en Dagmar hadden al snel door dat er iets in de lucht hing tussen Bart en Céline Dewitte (29). Ze stapten zelf op uit het programma. Niet lang daarna trok Céline bij Bart in, en nu zet het koppel de volgende stap. In de zomer van 2022 treden ze in het huwelijk.

“Ik heb het altijd moeilijk gevonden om mijn gevoelens te uiten”, klinkt het bij Bart. “Met Céline hoeft dat niet. We voelen elkaar perfect aan zonder woorden. Zij is de vrouw met wie ik heel mijn leven samen wil zijn.” Bart vroeg z’n vriendin ten huwelijk op een besneeuwde heuveltop in Wortegem-Petegem, waar het koppel woont. Er waren bloemen en een flesje cava.

“Bart heeft me geëmotioneerd met het aanzoek”, vertelt Céline. “Eentje dat perfect bij ons als koppel past. Ik zou me een ander leven niet meer kunnen voorstellen en dus moest hij het ook niet met veel woorden vragen.”(dewo)

Aangeboden door onze partners