Acteurs met maatje meer geven zich bloot in ‘Albatros’

Nadat het vorig jaar al te zien was op betaalnet Streamz, pakt Canvas vanaf maandagavond uit met ‘Albatros’, een tragikomische fictiereeks over zwaarlijvige mensen op afslankingskamp in de Ardennen. Het gaat om een erg “fysieke” serie, waarin onder anderen acteurs Dominique Van Malder, Benny Claessens en Ruth Beeckmans zich blootgeven.

LEES OOK. Onze chef Media keek naar ‘Albatros’: “Zelfs een scène waarin iedereen achter een ontsnapte alpaca aan hobbelt, wordt artistiek” (+)

Albatros is een tragikomische fictiereeks over tien zwaarlijvige mensen die hun leven willen verbeteren en op afslankingskamp gaan in de Ardennen. Daar gaat het er heftig aan toe, want ze worden uitgedaagd door een onsubtiele coach (rol van Joris Hessels), en ook de groepstherapeute (Janne Desmet) probeert de deelnemers uit hun comfortzone te halen.

Naast Hessels en Desmet bestaat de cast onder anderen nog uit Dominque Van Malder (Radio Gaga), Ruth Beeckmans (Studio Tarara, Safety first), Benny Claessens (Undercover), Isabelle Van Hecke (Bevergem) en Marjan De Schutter (Professor T.).

LEES OOK. Acht acteurs staan in ondergoed op de foto: “Iemand zei ‘ze durven het toch maar’. Dat moet je juist niet zeggen” (+)

Albatros, maandagavond om 21.20 uur op Canvas.

Door mtm
AANGERADEN