Liefde voor Blake Lively is... Ryan Reynolds die haar lokken kleurt

© ISOPIX

Acteurskoppel Blake Lively en Ryan Reynolds heeft Valentijn op een originele manier doorgebracht: zij naam plaats op een stoel, hij verfde haar lange lokken blonder.

vwh

Het koppel, dat samen drie kinderen heeft, trok zich voor de gelegenheid terug in hun badkamer. De Gossip girl-actrice ging aan de slag met haarverf en een borsteltje om de uitgroei van haar voorste lokken bij te werken.

Toen ze het goede voorbeeld had gegeven en niet meer bij haar haren verder op de kruin kon, nam manlief Reynolds het over. Heel toegewijd kleurde hij de rest van haar donkere uitgroei weg. Het resultaat, dat na het filmpje via Instagram werd gedeeld: geslaagd.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

“De avond dat ik met mijn kapper sliep”, schreef Lively naast de beelden van het kappersexperiment. Reynolds bracht op zijn manier ode aan zijn vrouw bij een filmpje op zijn eigen profiel waarop ze aan het sleeën is. “Voor altijd mijn Valentijn in de toekomst.”

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Het stel staat erom bekend grappig met elkaar om te gaan op Instagram. Een paar jaar geleden deelde Lively een foto van de mislukte koekjes die Reynolds had gebakken om aan haar miljoenen volgers te tonen dat hij niet bepaald een keukenprins is.

Aangeboden door onze partners

Lees ook