Rangers met zorgen richting Antwerp: enkele spelers verdacht van aanwezigheid op lockdownfeest

 

 ©  ISOPIX

De Rangers, donderdag tegenstander van Antwerp in de zestiende finales van de Europa League, hebben een intern onderzoek geopend nadat verschillende spelers ervan beschuldigd worden een lockdownfeest te hebben bijgewoond.

Bron: BELGA

De politie van Glasgow legde in de nacht van zaterdag op zondag een bijeenkomst met meerdere personen stil in de Schotse hoofdstad. Een woordvoerder van de politie bevestigde aan Sky Sports dat “tien personen een boete kregen voor het overtreden van het coronavirusreglement”. In de Schotse pers dook al snel het bericht op dat spelers van de Rangers aanwezig waren. De club zelf reageerde in een korte mededeling “zich bewust te zijn van een vermeend incident”. Het bevestigde ook een intern onderzoek te zijn gestart.

De Rangers worden donderdag op de Bosuil verwacht voor de heenwedstrijd van de zestiende finales in de Europa League. De terugwedstrijd vindt een week later plaats in Glasgow. De Rangers zijn in eigen land op weg naar een eerste landstitel sinds 2011. De voorsprong op eerste achtervolger Celtic bedraagt achttien punten.

LEES OOK

Nu in het nieuws