CAZ2 wordt VTM GOLD

VTM Gold haalt onder andere De Planckaerts, het eerste tv-succes van de familie Planckaert, van stal. Foto: gia

CAZ2 bestaat nog, maar CAZ al eventjes niet meer. De zender werd vorig jaar omgedoopt tot VTM 4. Verwarrend, inderdaad, en dus is de naam CAZ binnenkort volledig verleden tijd. Vanaf 1 maart gaat CAZ2 door het leven als VTM GOLD, een zender waar VTM al haar nostalgische programma’s kwijt kan.

Bompa en Nonkel Jef, uiteraard hoort dat op een zender als VTM GOLD. “Ook bij VTM GO merken we een grote populariteit voor onze memorabele programma’s”, klinkt het bij Dirk Lodewycks, algemeen directeur TV, Streaming en Radio bij DPG Media. “In 2020 waren die trouwens goed voor meer dan 10 miljoen views. We merken dat de honger naar nostalgisch entertainment groot blijft, en daarom bundelen we op VTM GOLD voortaan de beste programma’s uit de rijke VTM-geschiedenis”,

Denk dus ook aan fictiereeksen zoals Ons geluk en Diamant. Maar evengoed aan programma’s als Het mooiste moment, Wie ben ik of De Planckaerts. In het weekend staan shows als De Super 50 of Binnen zonder bellen met Koen Wauters geprogrammeerd.

Door dewo
AANGERADEN