‘Liefde voor muziek’ trekt naar Lotto Arena

De deelnemers van ‘Liefde voor muziek’ treden op 25 en 26 september op in de Lotto Arena. © VTM 

‘Liefde voor muziek’ springt nu ook het podium op. Na de zomer treedt de volledige cast van het zevende seizoen op in de Lotto Arena, tijdens de eerste live-editie van het VTM-programma. Naast covers uit deze jaargang brengen ze er ook enkele “muzikale verrassingen”.

Dat er geen sleet komt op de formule van Liefde voor muziek mocht deze week blijken. Na amper één aflevering – meteen goed voor zo’n 800.000 kijkers – palmden de zeven artiesten de halve top tien van iTunes in met hun hommages aan het oeuvre van Willy Sommers. Sommers zelf scoorde meteen een dikke hit met zijn versie van Magie. Reden genoeg voor VTM om het gaspedaal in te drukken: eind september staat een tweedaagse gepland in de Antwerpse Lotto Arena.

LEES OOK. Willy Sommers in extase na reacties op ‘Liefde voor muziek’: “Nooit zó snel een hit gehad”

Liefde voor muziek wordt al enkele jaren enorm gesmaakt door onze kijkers”, zegt VTM-channel manager Maarten Janssen. “We willen hen het programma nu ook live laten beleven.” Het is niet de eerste keer dat de zender een van haar muziekprogramma’s in een arena neerzet. Ook Tien om te zien, Tegen de sterren op en de voorbije jaren Rode Neuzen Dag kropen al op het podium van het Sportpaleis.

Naast Willy Sommers tekenen ook Geike Arnaert, Ronny Mosuse, Tourist LeMC, Cleymans & Van Geel, Emma Bale en Bert Ostyn van Absynthe Minded present op 25 en 26 september. Tickets zijn hier te koop vanaf maandag 22 februari om 10 uur.

LEES OOK. Terwijl Willy Sommers scoort met zijn hit in ‘Liefde voor muziek’, leeft Philippe Robrecht teruggetrokken in Ierland: “Ik verkoop zes eieren per dag” (+)

(dvg)

Aangeboden door onze partners

Lees ook