Sean Dhondt vierde verjaardag en Valentijn voor het eerst in 11 jaar alleen

Bron: Het Laatste Nieuws

Sean Dhondt heeft dit jaar zowel zijn verjaardag als Valentijn alleen gevierd, zo getuigt de zanger en presentator vrijdag in Het Laatste Nieuws. Al heeft dat volgens hem weinig te maken met de zaak-Eveline die midden vorig jaar losbarstte. “Tuurlijk zijn we nog getrouwd. Maar Allison is een Amerikaanse die de kans heeft om haar familie te bezoeken. Ze kan hier nu toch niks doen, want ze is tatoeëerder.”

Sean Dhondt is op 13 februari 37 jaar geworden. Een dag later was het Valentijn. Beide dagen was hij alleen thuis, zo plaatste hij enkele dagen geleden op Instagram. “Allison (Scot, zijn 30-jarige vrouw, nvdr.) is vlak voor de kerstdagen naar haar familie in Amerika vertrokken en verblijft daar nog steeds. Ik hou ondertussen thuis de boel recht en zorg voor de katten.”

Toch benadrukt Dhondt dat de twee nog altijd getrouwd zijn. “Na haar bericht op Instagram dat ze naar Amerika ging, werd er heel wat gespeculeerd op sociale media”, zegt hij in Het Laatste Nieuws. “Ik heb dat ook gelezen. Ik weet wat er gaande is en waar wij aan toe zijn, dat is voldoende.”

“Allison is een Amerikaanse die de kans heeft om haar familie te bezoeken. Ze kan hier nu toch niks doen, want ze is tatoeëerder. Alles hangt dus van de overheid af, die beslist wanneer ze weer aan de slag mag. Zo gauw ze een go krijgt, keert ze terug naar België. Dat zou nu voorlopig vanaf 1 maart zijn. Ze heeft haar verblijf bij haar familie al een paar keer verlengd. Nu ze die kans heeft: waarom niet? Het is jammer dat we nu een tijdje niet bij elkaar zijn, maar daarna pikken we de draad weer op.” (mtm)

LEES OOK