Koppel onder vuur nadat ze slang met ruitenwissers verjagen van rijdende auto: “Dierenmishandeling”

Een Australisch koppel reed op een drukke snelweg toen ze plots een slang over hun motorkap zagen kruipen. Ze raakten in paniek en probeerden de drie meter lang python te verjagen met hun ruitenwissers. Maar dat levert hen nu kritiek op van hun landgenoten, nadat de beelden werden gedeeld op sociale media. “Geen idee waarom ze zo zenuwachtig deden en de slang pijn deden”, klinkt het. “Dit is dierenmishandeling.”

Sommige Australiërs begrijpen niet waarom het koppel zo zenuwachtig deed toen ze de slang ontdekten. “Heb ik ook al eens gehad”, klinkt het in een van de vele reacties op de video. “Maar ik ben toen rustig gebleven en heb mijn ruitenwissers niet opgezet. Ze waren beter langs de kant gaan staan zodat het reptiel kon wegkruipen.”

Melissa Hudson filmde de rit met de slang op de motorkap en reageert ook op de beelden. “We wisten dat we enkele kilometers later moesten stoppen. Daar konden we dan hulp zoeken.” De slang werd uiteindelijk verjaagd door een verkeersregelaar, die ook andere auto’s tegenhield zodat de python veilig andere oorden kon opzoeken. “Hij is een held”, besluit Melissa. “En de slang leefde nog lang en gelukkig.”

bekijk ook

Reusachtige slang verstoort dutje van mama en haar baby

Vrouw schrikt zich een hoedje nadat enorme slang door plafond valt en ravage aanricht in woning

Cheerleader beseft te laat dat een giftige slang door het gras sluipt

Door pjv
AANGERADEN