Alweer goed nieuws voor Rode Duivels: Timothy Castagne opnieuw klaar voor de dienst bij Leicester City

Foto: ISOPIX

Leicester City kan opnieuw op Timothy Castagne rekenen. The Foxes lieten vrijdag weten dat de Rode Duivel fit is voor de wedstrijd tegen Aston Villa. Eerder deze week keerde bij Manchester City Kevin De Bruyne ook al terug uit blessure.

Leicester City recupereert zelfs twee rechtsachters in één klap. Naast Castagne keert ook Ricardo Pereira terug uit blessure. “Ze zullen allebei klaar zijn”, vertelde coach Brendan Rodgers vrijdag. “Ze hebben goed getraind. Alleen moeten we oppassen met Ricardo omdat hij iets langer out was.”

De Rode Duivel viel eind vorige maand in het duel met promovendus Leeds United uit met een hamstringblessure. Sinds vorig weekend traint hij opnieuw mee bij The Foxes, die op een met Manchester United gedeelde tweede plaats staan in de Premier League, op tien punten van leider Manchester City. Er breken belangrijke weken aan voor de club, met naast de strijd om de Champions League-plaatsen ook de terugwedstrijd van de zestiende finales in de Europa League tegen Slavia Praag en de FA Cup.

Door Yanko Beeckman
AANGERADEN