Alfa Romeo presenteert nieuwe F1-bolide met zwarte ‘accenten’


 

 © Alfa Romeo Racing

Alfa Romeo Racing heeft als derde F1-team haar nieuwe wagen voor het F1-seizoen 2021 voorgesteld.

De Italiaanse renstal presenteerde haar nieuwe F1-bolide in het Poolse Warschau en daar zit uiteraard de link met de Poolse reserverijder Robert Kubica en een Poolse sponsor voor iets tussen.

Het rijdersduo bij Alfa Romeo blijft hetzelfde als vorig jaar. De Fin Kimi Raikkonen begint aan zijn negentiende seizoen in de Formule 1 en zal daarin net als vorig jaar de Italiaan Antonio Giovinazzi als teamgenoot hebben.

Voor Alfa Romeo wordt 2021 net als bij de meeste andere teams een overgangsjaar, al hoopt het ongetwijfeld om dit jaar beter te scoren dan de achtste plaats die het vorig jaar bij de constructeurs behaalde.

De C41 kenmerkt zich door nieuwe opvallende zwarte accenten die vorig jaar niet op de F1-bolide terug te vinden waren.

Meer F1-nieuws:- Fernando Alonso traint na fietsongeluk opnieuw als een ‘beest’ voor F1-comeback- Indrukwekkende nieuwe animatie toont hoe Romain Grosjean aan de dood ontsnapte- Red Bull organiseert speciaal online evenement: win gesigneerde raceschoenen van Max Verstappen- Viervoudig F1-kampioen Sebastian Vettel verkoopt acht luxewagens uit zijn privécollectie- F1-piloot krijgt sponsorgeschenk van bijna 1 miljoen euro!  (F1journaal.be)

LEES OOK

Nu in het nieuws