Nog niet eens afgestudeerd maar Jochen (19) heeft wel al zijn eigen cateringbedrijfje: “Mijn liefde voor koken begon met SOS Piet en Komen Eten op tv”

Nog niet eens afgestudeerd maar Jochen (19) heeft wel al zijn eigen cateringbedrijfje: “Mijn liefde voor koken begon met SOS Piet en Komen Eten op tv”

Jochen Vergult met een prachtig dessertje van onder meer peer, sinaas en chocolade. Foto: cte

Oostwinkel / Lievegem -

Hij moet nog afzwaaien op de koksschool, maar Jochen Vergult (19) start nu al met zijn eigen bedrijfje dat élke zondag maaltijden en menu’s aan huis levert. “In mei start mijn stage in Hof van Cleve. Peter Goossens wil graag mensen opleiden met een goede mentaliteit.”

Corona: het is een dieptrieste tijd, maar gelukkig is het niet alleen kommer en kwel en zijn er ook nog mooie verhalen. Verhalen zoals dat van Jochen Vergult, laatstejaarstudent aan Hotelschool Ter Groene ...

  • AANGERADEN