Topmodel Bella Hadid is op zoek naar een man

 ©  ISOPIX

Het Amerikaanse topmodel Bella Hadid is op zoek naar een man. Preciezer: naar de fotograaf die vijf jaar geleden zijn hand aanbood toen ze ten val kwam op de catwalk.

vwh

Bella Hadid lanceerde donderdag een opvallende oproep op haar Instagramverhaal: ze is op zoek naar de identiteit van een fotograaf die zijn hand uitstak toen ze in 2016 ten val kwam tijdens de New Yorkse modeweek. Het model, toen 19 jaar, was in een zwarte jurk en pumps aan het defileren voor Michael Kors en struikelde voor het oog van de aanwezige pers.

Op een foto van het incident is te zien dat veel fotografen het moment aangrijpen om beelden te maken. Eén man doet dat niet en reikt zijn hand naar het model. Nu wil ze weten wie hij is. “Kan iemand deze man voor me vinden. God zegene zijn ziel”, schreef de 24-jarige op die foto met een pijltje richting zijn hoofd. “Ik wil hem persoonlijk bedanken omdat hij de enige was die zijn hand uitstak op een moment dat ik het nodig had.”

Hadid had eerder al met een vleugje humor op het voorval gereageerd. Eén dag nadat ze in de lentejurk flaneerde, schreef ze in een tweet dat ze een eigenlijk een “professionele breakdancer is, maar het vergat te vertellen.”

Aangeraden
Aangeboden door onze partners

Lees ook