Vrouw ontdekt dat haar Tindermatch getrouwd is, en doet hem dan opvallend voorstel

Themabeeld Foto: Shutterstock

Dat op Tinder al eens wat afgelogen wordt, bewijst het verhaal dat de Amerikaanse Nadiyah, uit Atlanta, op Tiktok deelde. Ze matchte via de populaire datingapp met Eric, op het eerste gezicht een charmante jongeman. Tot ze erachter kwam dat hij een loopje nam met de waarheid.

“Ik ben op zoek naar een serieuze relatie”, verzekerde Eric, waarna Nadiyah zich afvroeg of hij op dit moment iemand zag of “entertainde”. “Helaas niet”, was het antwoord.

Om helemaal zeker te zijn dat de man wel de waarheid sprak en om niet voor verrassingen te staan op een eerste date, zocht ze haar match nog even op via Facebook. Haar wantrouwen bleek niet ongegrond: ze ontdekte dat hij al twee en een half jaar getrouwd was en zes kinderen had.

Vrouw ontdekt dat haar Tindermatch getrouwd is, en doet hem dan opvallend voorstel
Foto: Screenshot Tiktok

De twee hadden zaterdag een date gepland, maar die afzeggen, was ze niet van plan. In plaats daarvan stuurde ze Eric de vraag of het oké was als ze een vriendin zou meenemen. Die zag daar geen graten in, tot Nadiyah hem een foto bezorgde van ... zijn eigen echtgenote. “Een speciale eregaste”, voegde ze schamper toe.

Eric, totaal verrast door de detectiveskills van zijn gesprekspartner, kon niet veel anders uitbrengen dan “Smooth”. Well played, Nadiyah.

AANGERADEN