Veldritteam Tormans wil Laurens Sweeck losweken bij Pauwels Sauzen-Bingoal: “Hij zou heel graag naar ons komen

 ©  BELGA

In het programma Standpunt van de regionale zender RTV verklaarde Jan Tormans, hoofdsponsor van de gelijknamige veldritploeg, dat hij zijn team wil versterken met oud-Belgisch kampioen Laurens Sweeck.

Vincent Van GenechtenBron: BELGA

Die zit echter nog steeds onder contract bij de ploeg Pauwels Sauzen-Bingoal van Jurgen Mettepenningen. Tormans hoopt snel tot een akkoord met alle partijen te komen om de renner volgend veldritseizoen in de kleuren van Tormans CX te zien.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

“We zijn op zoek naar renners om ons team te versterken en wij hebben inderdaad met Laurens Sweeck gepraat”, bevestigt hij. “Om iets of wat meer balans te krijgen in de crossploeg willen wij hem bij ons hebben. Ook met Jurgen Mettepenningen heb ik al contact gehad. Sweeck heeft bij hem nog een verbintenis. Het komt er dus op aan een gulden middenweg te zoeken. Laurens zou heel graag naar ons komen en met hem erbij zouden we met Tormans wat meer crossen kunnen winnen. Het zou de strijd in het veldrijden alleen maar groter maken met drie grote blokken, zijnde Baloise, Pauwels Sauzen en wijzelf met Tormans.”

Aangeboden door onze partners