Topontwerper verlaat Victoria Beckham na miljoenenverlies

 ©  BELGAIMAGE

Een van de topontwerpers van Victoria Beckham heeft besloten het modemerk te verlaten, nu het verlies van de onderneming is opgelopen tot ruim 53 miljoen euro. Ilaria Icardi, die al zeven jaar voor het label werkt, vertrekt met wederzijdse instemming.

flbBron: de telegraaf

Victoria Beckham lijdt opnieuw een pijnlijk verlies. Een van haar hoofdontwerpers, Ilaria Icardi, vertrekt later dit jaar bij het modelabel. Beide partijen zouden daarbij tot een overeenkomst gekomen zijn, maakten verschillende Britse mediakanalen bekend.

“Ilaria Icardi, design director, bij Victoria Beckham zal het bedrijf verlaten”, bevestigt een woordvoerder aan The Sun. “Ilaria heeft de afgelopen zeven jaar een enorm belangrijke bijdrage geleverd aan Victoria Beckham. Haar creatieve visie heeft een betekenisvolle rol gespeeld voor wat het merk vandaag de dag is. We wensen haar veel succes in de toekomst.”

Het vertrek van Icardi zou niet op zichzelf staan. Volgens de Daily Mail zijn er met haar tientallen andere werknemers opgestapt, maar dat wordt door de woordvoerder ontkend.

De vrouw van David Beckham richtte het naar zichzelf genoemde label in 2008 op. Het luxemerk heeft sinds die oprichting al 53,2 miljoen euro verloren en was nog geen enkel jaar winstgevend. Het is dan ook nog maar de vraag of de onderneming nog langer kan opereren.

Aangeraden
Aangeboden door onze partners

Lees ook

Hoofdpunten

Meest gelezen uit de buurt