SJOTCAST. Jan Van den Bergh: “Middenvingers krijgen wanneer we met de spelersbus door Deurne rijden: ik kan dat wel appreciëren”

Jan Van den Bergh in actie. Foto: rr

Een nieuw jaar, een nieuwe reeks afleveringen van Sjotcast. In deze podcast van Het Nieuwsblad nemen cheffen Gert Gysen en Guillaume Maebe en eindredacteur Lars Godeau u mee doorheen de wondere wereld van het voetbal: op, maar vooral ook naast het veld. In aflevering 26 komt Beerschot-verdediger Jan Van den Bergh zijn beste kleedkamer- en carnavalsverhalen delen én legt hij uit vanwaar zijn beruchte ‘worm’-viering precies komt.

Sjotcast: elke maandag om 16 uur

In Sjotcast verhalen Guillaume Maebe, Gert Gysen en Lars Godeau over het leven van de jonge journalist in de grote voetbalwereld. Af en toe met een gast, af en toe met hun drietjes. Ook in het derde seizoen komt er elke maandag een aflevering online, telkens om 16 uur. Daarnaast lanceert het drietal ook Sjotcast Special, een reeks gesprekken met prominente gasten. Sjotcast Special verschijnt op donderdag, maar is geen wekelijkse afspraak.

‘Sjotcast’: beluister hier alle afleveringen van onze voetbalpodcast.

Win een gesigneerde bal van Beerschot!

Sjotcast gaat ook de tour van de prijzen op. In onze voetbalpodcast kunt u nu ook met de regelmaat van de klok een prijs winnen. Deze week maakt u kans op een gesigneerde bal van Beerschot. Beantwoord onderstaande wedstrijd- en schiftingsvraag en maak kans.

Door Guillaume Maebe
AANGERADEN