Gert en James verlaten de Evanna voor dagelijkse ‘De Cooke & Verhulst show’: “Veel gasten en veel show”

 ©  SBS

Geen ‘Gert late night’ dit voorjaar: Gert Verhulst en James Cooke komen op Play4 met ‘De Cooke & Verhulst show’, een studioprogramma aan wal.

Gert late night, intussen onlosmakelijk verbonden met de boot Evanna, zal later dit voorjaar niet terugkeren op Play4. In plaats daarvan komen de twee gastheren, Gert Verhulst (53) en James Cooke (36), met het toepasselijk getitelde De Cooke & Verhulst show. Die moet dagelijks te zien zijn op de zender.

Veel meer informatie over de invulling daarvan is vooralsnog niet bekend. “We kunnen voorlopig enkel bevestigen dat het om een studioshow gaat. Gert en James kozen voor een nieuw project samen en hebben erg veel zin in de shiny floors van een televisiestudio en de vele mogelijkheden die dat biedt. Veel ruimte voor veel gasten en veel show, dus.”

De zender benadrukt wel dat het hoegenaamd niet de bedoeling is om Gert late night permanent te vervangen, en dat de Evanna ook dit jaar nog voorbij komt gevaren. Evenmin is corona is de reden voor de switch. “We hebben het voorbije jaar onze seizoenen van Gert late night kunnen blijven maken. Met de gekende beperkingen uiteraard, maar eveneens met sterke kijkcijfers. Uiteraard hopen we dat we de gasten bij een volgend seizoen van Gert late night weer te slapen mogen leggen in de buik van onze boot”, klinkt het bij Play4.

LEES OOK. Gert Verhulst en James Cooke: “In het begin hadden onze partners het allebei moeilijk. We waren dag en nacht samen”

(bpr)

Aangeboden door onze partners