Moeder van Pippa Middleton bevestigt zwangerschap

 

 ©  ISOPIX

Bron: Daily Mail

Kate en Pippa Middeltons moeder Carole (66) heeft bevestigd dat dochter Pippa opnieuw zwanger is. Dat deed ze in een openhartig interview met Good housekeeping.

“Ik hoop dat ik volgend jaar mijn familie meer zal kunnen zien dan het afgelopen jaar en dus ook mijn nieuwe kleinkind”, zei de moeder van de hertogin van Cambridge, die in Berkshire woont met haar man Michael. Eerder verschenen er al foto’s van de zwangere Pippa, maar het nieuws was nog niet officieel bevestigd. Pippa heeft al een tweejarig zoontje met haar man James Matthews.

Koken, dansen, fietsen

Verder vertelde de fiere oma tijdens het interview over hard ze ervan kan genieten om met de kleinkinderen bezig te zijn. “Ik wil met hen lopen, in bomen klimmen, met hen spelen in de speeltuin. En zolang ik dat kan doen, wil ik het blijven doen. Ik kook met hen, dans en ga geregeld fietsen.

Carole vertelde dat ze hoopt dat ze haar liefde voor het platteland zal kunnen doorgeven aan de kleinkinderen. “Hopelijk kan ik hen meegeven hoe waardevol het is om de natuur te kunnen appreciëren en actief te kunnen zijn buiten.” (lto)

Aangeboden door onze partners

Lees ook