Politie legt wild lockdownfeestje met 23 mensen stil in vakantiehuis

Moorslede -

De lokale politie kwam zaterdagochtend tussen op een lockdownfeest in een vakantiehoeve langs de verlaten Kouterweg in Moorslede. Daar waren 23 mensen aanwezig. Die kregen allemaal een proces-verbaal.

De politie kwam zaterdagochtend tussen in een vakantiewoning langs de landelijke Kouterweg in Moorslede. Verschillende gasten van de woning bleken er onder invloed te zijn van alcohol of anderen verdovende middelen en brachten schade in de omgeving aan.

Bij aankomst van de politie trof men er 23 mensen aan. Daarbij vooral Vlamingen, maar ook personen uit het Brusselse en Duitsers. In de woning slingerde lingerie rond en vond men lachgas terug. De gasten kregen allemaal een proces-verbaal.

De uitbaatster van de vakantiewoning had gisteravond al verschillende mensen weggestuurd na een controle, maar trof vanochtend opnieuw meer mensen dan toegelaten aan. Daarop verwittigde ze de politie. Burgemeester Ward Vergote (Visie) besliste inmiddels in samenspraak met de procureur om het vakantiehuis minstens tot na dit weekend te sluiten.

Door bfr
MEER OVER HET CORONAVIRUS