Oprah Winfrey zet Britse koningin uit de wind

De huidskleur van baby Archie kwam ter sprake in het explosieve interview © Het Nieuwsblad

Een dag na het spraakmakende interview met de Britse prins Harry en zijn echtgenote Meghan zet Oprah Winfrey de Britse koningin en haar man een beetje uit de wind door te stellen dat het niet het koningspaar was dat zich vragen stelde bij de huidskleur van de kleine Archie.

tg

Prins Harry en Meghan Markle hebben in een openhartig interview met Oprah Winfrey verteld over de zorgen die binnen het Britse koningshuis werden geuit over de huidskleur van hun zoon Archie. Er werden volgens hen vragen gesteld over hoe donker zijn huidskleur zou worden.

“Het waren niet de koningin en prins Philip die zich zorgen maakten over de kleur van Archie’s huid toen Meghan zwanger was”, zegt Oprah Winfrey nu.

Het twee uur durende interview Oprah with Meghan and Harry op de Amerikaanse televisie op zondagavond ging verder dan velen hadden verwacht en haalde de krantenkoppen over de hele wereld.

LEES OOK. Wat onze royaltywatcher onthoudt uit interview Harry en Meghan: twee bommen en zelfs uithaal naar vader Charles (+)

Aangeboden door onze partners