Nieuwe zwangerschapsfoto van Harry en Meghan duikt op

 ©  ISOPIX

Fotograaf Misan Harriman heeft maandag een nieuwe, onuitgegeven foto gepost op Instagram die deel uitmaakt van de shoot die Harry en Meghan deden om haar tweede zwangerschap aan te kondigen. Dit keer staat ook zoontje Archie mee op de foto.

flb

Op de nieuwe foto zien we prins Harry - op blote voeten - zijn vrouw omarmen terwijl zij boven haar al flink opbollende buik Archie, die in mei twee jaar wordt, draagt. Het beeld maakt deel uit van de fotoshoot die het koppel onlangs deed met de Britse fotograaf Misan Harriman naar aanleiding van de bekendmaking van haar tweede zwangerschap.

Het was Harriman zelf die de foto op Instagram deelde om even stil te staan bij Wereldvrouwendag. “Wat een fantastisch nieuws om te vieren op uitgerekend deze dag. Gefeliciteerd vrienden en welkom bij de club van papa’s van meisjes Harry”, schrijft hij. Hij verwijst daarmee naar de bekendmaking die Harry bij Oprah deed dat hun tweede kindje een meisje wordt. Het koppel liet toen ook weten dat ze “in de zomerperiode” verwelkomd zal worden.

In tegenstelling tot de vorige foto’s die werden vrijgegeven van de shoot, krijgen we dit keer wel een glimp van Archie te zien.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners