Dolle pret in het busje van de Chiro! Ex-wereldkampioen gaat helemaal uit de bol voor start etappe Parijs-Nice

Er valt in het chirogroepje van Trek-Segafredo altijd wel iets te beleven. Het team postte vanochtend zelf een filmpje van hoe het er daarstraks aan toe ging voor de start van de zesde etappe in Parijs-Nice. Ex-wereldkampioen Mads Pedersen leidde de festiviteiten.

Een goede muzieksmaak kan je de Deen bezwaarlijk toedichten. Maar dat hij weet hoe je een feestje moet bouwen, nog voor de etappe, is uit de beelden wel duidelijk. Terwijl de overige renners zich rustig klaarmaken, gaat de Deen volledig uit de bol op de ongetwijfeld wereldberoemde schlagerkraker Mama Lauda. “Wie heisst die mama van Niki Lauda? Mama Lauda!”

Let vooral op het onnavolgbare ellebogenwerk van Pedersen die zich duidelijk aan het opwarmen is voor een robbertje positie kiezen in de eindspurt. Ook tekstueel lijkt hij het nummer van Almklausi (we verzinnen het niet, red) volledig onder de knie te hebben. Enfin, ’t is altijd pret wanneer er in het busje van de Chiro een muziekje wordt opgezet. 

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

(gvdl)

Aangeboden door onze partners

Lees ook

Hoofdpunten