Kopzorgen voor Dylan Groenewegen: zoontje Mayson met spoed in het ziekenhuis opgenomen

 

Dylan Groenewegen zit momenteel een schorsing uit voor zijn aandeel in de val van Fabio Jakobsen in de Ronde van Polen. Daarbovenop krijgt de spurter van Jumbo-Visma ook nog af te rekenen met medische problemen bij zijn zoontje Mayson, die met spoed in het ziekenhuis is opgenomen.

Groenewegen en zijn vriendin Nine werden begin januari de trotse ouders van hun eerste zoontje Mayson. Maar afgelopen woensdag werd hun baby met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. “Woensdag 10 maart heeft Mayson een flauwte gehad en is hij met spoed in het ziekenhuis opgenomen”, aldus Groenewegen. “Langer dan drie minuten was er geen enkel contact met hem te krijgen. De eerste conclusies waren dat het een atypische koortsstuip zou zijn geweest. Maar toen het voorval zich nog geen 24 uur later weer voordeed, en dat terwijl hij geen koorts had, waren er meer onderzoeken nodig om te achterhalen wat het zou kunnen zijn.”

De Nederlandse spurter is naar eigen zeggen in een medische molen beland. “Aangezien Maysons ademhaling vaak daalt, wordt hij op al het mogelijke getest. Dus in deze gekke tijd ook op Covid maar ook op het RS-virus en kinkhoest. We hopen snel op meer duidelijkheid en dat ons mannetje weer snel zijn oude gezonde ikke mag zijn.”

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

 (gvdl)

LEES OOK

Nu in het nieuws