SJOTCAST. Union-kampioen Dante Vanzeir: “Onze trofee? Die staat al vol met biervlekken die er nooit meer uit gaan”

De kampioen in 1B is gekend. Dat kon Sjotcast deze week niet negeren. In deze podcast van Het Nieuwsblad nemen cheffen Gert Gysen en Guillaume Maebe en eindredacteur Lars Godeau u mee doorheen de wondere wereld van het voetbal: op, maar vooral ook naast het veld. In aflevering 28 komt Dante Vanzeir alles vertellen over het titelfeestje van 1B- én traditieclub Union.

Guillaume Maebe

Sjotcast: elke maandag om 16 uur

In Sjotcast verhalen Guillaume Maebe, Gert Gysen en Lars Godeau over het leven van de jonge journalist in de grote voetbalwereld. Af en toe met een gast, af en toe met hun drietjes. Ook in het derde seizoen komt er elke maandag een aflevering online, telkens om 16 uur. Daarnaast lanceert het drietal ook Sjotcast Special, een reeks gesprekken met prominente gasten. Sjotcast Special verschijnt op donderdag, maar is geen wekelijkse afspraak.

‘Sjotcast’: beluister hier alle afleveringen van onze voetbalpodcast.

Win een gesigneerde bal van Union!

Sjotcast gaat ook de tour van de prijzen op. In onze voetbalpodcast kunt u nu ook met de regelmaat van de klok een prijs winnen. Deze week maakt u kans op een gesigneerde bal van Union. Beantwoord onderstaande wedstrijd- en schiftingsvraag en maak kans.

Aangeboden door onze partners

Lees ook

Hoofdpunten