Stoffel Vandoorne opnieuw reserverijder bij het McLaren F1 team

Stoffel Vandoorne 

Stoffel Vandoorne © Daimler Media

Onze landgenoot Stoffel Vandoorne zal dit jaar niet alleen reserverijder bij het Mercedes zijn maar ook bij het McLaren F1 team.

Vandoorne vormt samen met de Nederlander Nyck de Vries het rijdersduo van Mercedes in de Formule E. Beide heren werden door Mercedes ook bevestigd als officiële reserverijders van het F1-team. De voorbije dagen waren er al geruchten dat ze in die rol mogelijk Nico Hulkenberg als collega krijgen.

Maar er is meer, Stoffel Vandoorne en Nyck de Vries zullen dit jaar ook de officiële reserverijders bij het McLaren F1 team zijn. McLaren rijdt sinds dit jaar met motoren van Mercedes en ook vorig jaar was Vandoorne de officiële reserverijder bij McLaren.

Meer F1-nieuws:- Speelt Mercedes opnieuw verstoppertje?: “Motor met 50 pk teruggeschroefd tijdens F1-test”- Charles Leclerc: “Er hing begin 2020 een zeer vreemde sfeer bij Ferrari”- Red Bull: “Mercedes moet haar ware potentieel nog tonen”- Sebastian Vettel na dramatische F1-test: “10 jaar geleden zou ik gepanikeerd hebben”- F1-nieuwkomer Yuki Tsunoda was door een ‘trucje’ tijdens F1-test bijna zo snel als Max Verstappen  (F1journaal.be)

Lees ook

Nu in het nieuws