Angelina Jolie claimt dat ze bewijs heeft van mishandeling door Brad Pitt

Angelina Jolie en Brad Pitt zitten al enige tijd in een heuse vechtscheiding verwikkeld. En nu gooit Jolie opnieuw olie op het vuur: ze claimt dat ze bewijs heeft van het vermeende huiselijke geweld door Brad Pitt. In de nieuwe documenten zegt ze dat zowel zij als haar kinderen bereid zijn om bewijs aan te leveren en te getuigen tegen Pitt.

Het koppel heeft zes kinderen, over wie Jolie het hoederecht heeft. Een bron dicht bij Pitt beschuldigt de actrice van laster: “Dit is gewoon weer Angelina Jolie die het verhaal probeert te verdraaien. Behalve één beschuldiging in 2016, die onderzocht en afgewezen werd, zijn er nooit vermeldingen, politierapporten of beschuldigingen geweest … Tot het in haar zaak paste.”

In 2016 kwam er een beschuldiging van kindermishandeling naar voren. Pitt zou zijn oudste, geadopteerde zoon Maddox geslagen hebben. De acteur zou dronken geweest zijn en ruzie beginnen te maken met Jolie. Maddox zou ertussen gekomen zijn om de boel te kalmeren, waarna er een “ruzie ontstond tussen ouder en kind die niet goed afgehandeld is”.

Het voormalige koppel leerde elkaar kennen in 2004, op de set van de film Mr. & Mrs. Smith, toen hij nog gehuwd was met actrice Jennifer Aniston. In 2016 scheidden Jolie en Pitt, na twee jaar huwelijk.

bekijk ook

Shiloh Jolie-Pitt wil geen ‘Pitt’ meer zijn: “Dit is een harde klap voor Brad”

Zijn Jennifer Aniston en Brad Pitt terug samen? Fans geloven van wel na opvallende selfie van Jen

Door tact
AANGERADEN