Oude bekende keert plots terug in ‘Thuis’, maar onderging een hele transformatie

Bij wijze van weekuitsmijter kon het tellen vrijdagavond in Thuis. Plots wandelde Nina Oostvoghels de Eén-soap weer binnen, niet langer gespeeld door Clara Cleymans.

Het zal je maar overkomen. Nog maar net was Leo (Walter Moeremans) met een kommetje chips voor zijn tv gaan zitten of daar ging alweer de deurbel. Enigszins tegen zijn zin hees Leo zich uit zijn fauteuil met de woorden ‘Jaja, Marianne.” Maar toen hij de deur open trok met de woorden “En was ’t plezant op de … “ stokte hij middenin zijn zin. Niet Marianne stond op zijn stoep, wel zijn kleindochter Nina.

Oude bekende keert plots terug in ‘Thuis’, maar onderging een hele transformatie
“Dag opa”. En plots is Nina weer terug, maar nu gespeeld door Daisy Van Praet. Foto: vrt

“Dag opa, ik ben terug”, zo klonk het van Nina die er meteen achteraan voegde: “En ik ben niet alleen… uw achterkleindochter Yasmine”. De verbaasde blik van Leo sprak boekdelen en belooft alvast voor de komende afleveringen. Waarom zoekt Nina na al die jaren opnieuw contact met haar grootvader? En komen Peter en Femke te weten dat Nina terug is? Hun relatie heeft in het verleden namelijk zwaar geleden toen Peter een slippertje maakte met Nina.

De trouwe Thuis-kijker zal trouwens ook hebben gemerkt dat Nina er voortaan iets anders uitziet. De rol wordt niet langer gespeeld door Clara Cleymans, maar nu door Daisy Van Praet. (jdr)

AANGERADEN