Dochtertje Linde Merckpoel nachtje in het ziekenhuis: “Akelig om je baby in ademnood te zien”

 

 ©  © VRT - 2019

Het was even schrikken voor Linde Merckpoel (36) afgelopen weekend. Het drie maanden oude dochtertje van het Eén-gezicht is een nacht in het ziekenhuis beland met ademnood. Het bleek om valse kroep te gaan, intussen is het meisje aan de betere hand.

“Nachtje ziekenhuis hier. No worries, Cleo wou gewoon last minute wat aërosollen voor de eerste keer”, schrijft Merckpoel op Instagram bij een foto van een monitor. “Beetje akelig, je baby met paniekerige ogen in ademnood, maar ondertussen slaapt ze als een klein marmotje. Classic Cleo.” Ondertussen gaat het prima, “ook al klinkt ze nog een beetje als een pruttelende koffiezet”.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

De gebeurtenis doet Merckpoel wel beseffen dat mama zijn toch iets vreemds met je doet. “Het verandert mij bij momenten in alles wat ik niet zou en wou worden. Ik zag het mijn vriendinnen doen en ik dacht oh my god, zo word ik nooit! Een weke hoop overbezorgde paranoia, die symptomen googelt in het midden van de nacht, zenuwachtig wordt bij een kuchje, heeft ze koorts, nog eens temperatuurtje meten misschien. Ik deed het vanavond allemaal.” Waarna ze zich excuseert: “Sorry dat ik het niet snapte al die jaren.”  (eadp)

Aangeboden door onze partners

Lees ook