SJOTCAST. Treuren om de VAR, lachen om Louis van Gaal (en het beste interviewverhaal dat u ooit hoorde). Aflevering 29 staat online!

Sjotcast draait dan deze week rond de VAR, de strijd om PO1 en de jacht op een ongrijpbare Egyptische spits.

De reguliere competitie nadert zijn einde, Sjotcast gaat lekker door. In deze podcast van Het Nieuwsblad nemen cheffen Gert Gysen en Guillaume Maebe en eindredacteur Lars Godeau u mee doorheen de wondere wereld van het voetbal: op, maar vooral ook naast het veld. Terwijl Guillaume terugdenkt aan een caloriearme lunch in Maasmechelen, leert Lars een dichterlijke Ronny kennen en vertelt voetbalredacteur Bart Lagae hoe een odyssee door Egypte hem een herinnering voor het leven opleverde.

Sjotcast: elke maandag om 16 uur

In Sjotcast verhalen Guillaume Maebe, Gert Gysen en Lars Godeau over het leven van de jonge journalist in de grote voetbalwereld. Af en toe met een gast, af en toe met hun drietjes. Ook in het derde seizoen komt er elke maandag een aflevering online, telkens om 16 uur. Daarnaast lanceert het drietal ook Sjotcast Special, een reeks gesprekken met prominente gasten. Sjotcast Special verschijnt op donderdag, maar is geen wekelijkse afspraak.

‘Sjotcast’: beluister hier alle afleveringen van onze voetbalpodcast.

Win een gesigneerde bal van KMSK Deinze!

Sjotcast gaat ook de tour van de prijzen op. In onze voetbalpodcast kunt u nu ook met de regelmaat van de klok een prijs winnen. Deze week maakt u kans op een gesigneerde bal van KMSK Deinze. Beantwoord onderstaande wedstrijd- en schiftingsvraag en maak kans.

Door Guillaume Maebe
AANGERADEN